Fly drive Cyprus gecombineerd met een themareis voor de mooiste vakantie

Een vakantie is pas echt om van te genieten als het ook allemaal zo gaat zoals je zelf had bedacht. Door gebruik te maken van Fly drive Cyprus kun je het eiland ontdekken, de mooiste plekken bekijken en gaan en staan waar je zelf wil. Ook wanneer je gebruik maakt van een themareis is fly drive Cyprus ideaal.

Single reizen

Cyprus is een veelzijdig eiland met een enorm inspirerende omgeving. Uit alle delen van de wereld komen mensen naar het eiland Cyprus om te genieten van een heerlijke vakantie. Op het eiland hangt een heerlijke sfeer en je kunt gemakkelijk contact maken met de bewoners en andere bezoekers.

Er wordt bij de selectie altijd rekening gehouden met de wensen die jij als deelnemer hebt. Wanneer je wel behoefte hebt aan nieuwe ontmoetingen is een single reis naar Cyprus een absolute aanrader.

Yoga en creatieve reizen

Cyprus is de perfecte plek voor een rustgevende en ontspannende vakantie. Het eiland heeft een prachtige natuur en een bijzonder mooi uitzicht over een prachtige vallei of de helderblauwe zee. Het verblijf is in een kleinschalig hotel. Dit past perfect bij de vormgeving van de reis. Ook is er een mogelijkheid te verblijven in een Yurt (een soort hutje in de natuur).

Cyprus

Tijdens het verblijf is er een yogadocent die veel ervaring heeft en de kennis graag doorgeeft. Ook kun je een schilder of teken cursus volgen, meer leren over eten bereiden in de Cypriotische keuken, producten maken van keramiek of het beoefenen van fotografie. Er is dus genoeg ruimte om je creativiteit te uiten. Er is veel mogelijk tijdens de yoga/ creatieve reizen.

Trouwen op Cyprus

Voor een onvergetelijke bruiloft op een prachtige locatie is Cyprus een goede keuze. Je kunt zelf kiezen op welke locatie je wil trouwen en of er een receptie is ja of nee. Het wordt helemaal naar wens ingevuld.

Voel je vrij met Fly Drive Cyprus

Met Fly drive Cyprus heb je altijd een eigen huurauto in de buurt, zodat je in principe overal naartoe kunt. Ook tijdens een themareis kan Fly drive Cyprus dus erg gunstig zijn. Je bent niet verplicht om continu bij de groep te zijn, je zou dus altijd even de auto kunnen pakken als je daar behoefte aan hebt!

Leave a Reply


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>